Mamma

Kenza om kampen för att bli gravid: ” Vi visste inte om det någonsin skulle gå”

Första dagen på det nya året berättade Kenza att hon väntar barn med maken Aleks Subosic. Men vägen dit har inte varit lätt. I nyhetsmorgon delade bloggdrottningen öppenhjärtigt med sig av svåra vägen dit.

kenzaFoto: Instagram/@kenzas

Kenza kände att något var fel och började besöka olika gynekologer för utredning. Då fick hon besked från en gynekolog och fertilitetsläkare att hon var nära klimakteriet – trots att hon då bara var 26 år.

– Jag hade ingen aning om att man ens kunde hamna i klimakteriet så tidigt, säger Kenza.

För en chockad Kenza började en lång och smärtsam resa mot att bli gravid – något som varit tufft både psykiskt och fysiskt.

– Det var jättejobbigt att få höra det, vi var ju mitt uppe i att skaffa barn! Vi visste inte om det någonsin skulle gå eftersom jag började få slut på ägg.

Och mellan IVF-behandlingar började kommentarer trilla in på bloggen och Instagram. Nyfikna läsare och följare frågade om hon var gravid. En gång kom det till och med fram en person på stan som klappade på magen och frågade om det inte var dags snart.

– Man måste stilla sin nyfikenhet lite för man har ingen aning vad folk går igenom. Det är inte värt att såra en annan människa så.

Precis innan Kenza påbörjade den tredje IVF-behandlingen blev hon gravid naturligt. Vi ser fram emot att följa parets resa!

Spana in Kenza hos Nyhetsmorgon nedan!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!