Mamma

Kenza Zouiten om positiva graviditetstesten

Influencern Kenza Zouiten Subosic har tidigare berättat om sina svårigheter att bli gravid, men trots svårigheterna har hon och maken Aleks Subosic nu fått sönerna Nikola och Danilo. Nu berättar Kenza i en vlogg om hur hon för några månader sedan fick positiva graviditetstest tre månader i rad men att glädjen tyvärr blev kortvarig.

Foto: Instagram @kenzas

Influencern Kenza har länge varit öppen om sina problem kring att bli gravid och hjälpen som hon och maken Aleks har behövt för att kunna bli gravida. Idag är paret tvåbarnsföräldrar till sönerna Nikola och Danilo. Nu berättar Kenza i en vlogg om hur hon blev både chockad och glad när hon nyligen fick ett oväntat positivt graviditetsetest, men att glädjen tyvärr blev kortvarig då det visade sig vara en kemisk graviditet.

Har genomgått tre kemiska graviditeter

“Jag har aldrig blivit gravid utan hjälp förut så detta var en jättechock. Jag fick lite smått panik med blev ändå väldigt glad”, berättar hon i vloggen. Men lyckan blev tyvärr kortvarig då hon bara några timmar senare började blöda. “Det som hände var att jag blev gravid, ägget blev befruktat, det implanterades i livmodern. Hormonerna sattes igång och jag fick ett positivt graviditetstest men därefter har något hänt”, berättar hon i vloggen. Kenza berättar också att samma sak upprepade sig de följande två månaderna, och hon genomgick alltså tre kemiska graviditeter.

Även om händelsen var jobbig säger Kenza att det hade varit jobbigare om graviditeten hade gått längre. Hon berättar dock att hon håller tummarna för fler barn i framtiden och att paret har ett inplanerat besök på den klinik som hjälpt dem vid tidigare graviditeter.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!