Artikeln innehåller annonslänkar
Mamma

Khloé Kardashian och Tristan Thompson har fått en son – via surrogat

Khloe Kardashian och Tristan Thompson har fått sitt andra barn tillsammans, en pojke som föddes via surrogat.

Foto: Instagram @realtristan13

Khloé Kardashian och Tristan Thompson började dejta 2016 men har haft ett tumultartat förhållande på grund av Thompsons upprepade otrohet. Vi har kunnat följa deras relation på The Kardashians, och paret delar även fyraåriga dottern True. Enligt rapporter i amerikanska medier har paret inte bestämt namn på sonen ännu.

Vacker välsignelse

Nyheten om graviditeten kom i juli, och en representant för Kardashian beskrev det som en “vacker välsignelse”. “Vi kan bekräfta att True kommer att få ett syskon som befruktades i november”.

“Khloé är otroligt tacksam för den fantastiska surrogatmamman för en sådan vacker välsignelse. Vi skulle vilja be om vänlighet och integritet så att Khloé kan fokusera på sin familj” löd ett statement från representanten.

Foto: Instagram @realtristan13

Var otrogen med Maralee Nichols

Tidslinjen antyder att beslutet att bli gravid togs innan avslöjandena i december 2021 att Thompson varit otrogen och blivit far till ett barn med personliga tränaren Maralee Nichols. Enligt rättsdokument låg Thompson med Nicols i mars 2021, medan han var i ett förhållande med Kardashian.

I den senaste serien av The Kardashians kunde vi följa Khloé Kardashians reaktion på otroheten. När hon läser rättegångshandlingarna medan hon pratade i telefon med sin syster Kim Kardashian, hörs Khloé säga “Vad fan är det här?”

Hon berättar också för sin halvsyster Kendall Jenner att hon “ville tro att Tristan kunde förändras.” “Jag ville lita på honom” tillade hon.

Foto: Instagram @maraleenichols

Bad om ursäkt

I januari i år postade Thompson en offentlig ursäkt till Khloé Kardashian på Instagram och skrev att han tar “fullt ansvar” för att ha skaffat ett barn med Nichols.

“Khloe, du förtjänar inte det här. Du förtjänar inte den hjärtesorg och förnedring som jag har orsakat dig” skrev han.

“Du förtjänar inte det sätt som jag har behandlat dig genom åren. Mina handlingar har verkligen inte stämt överens med hur jag ser på dig. Jag har den största respekt och kärlek till dig. Oavsett vad du tycker. Återigen, jag är så otroligt ledsen.”

Källa: Daily Mail

KÖP

The Kardashians går på Disney+

KÖP

Foto: Instagram @realtristan13

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!