Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mamma

Kourtney bekräftar: Kim Kardashians surrogatmamma föder nu!

Redan i januari berättade Kim Kardashian West att ett fjärde barn via surrogatmamma var på väg. Och nu bekräftar systern Kourtney att förlossningen är igång!

Foto: TT

Kim Kardashian West och Kanye West har barnen North, Saint och Chicago. Nu är ett fjärde barn via surrogatmamma på väg. För ett tag sedan när Kim gästade talkshowen ”Watch What Happens Live” bekräftade hon att de väntar en pojke via surrogatmamma – men hon ville inte avslöja något datum.

Nu vet vi dock att familjen snart får välkomna pojken till världen. Kris Jenner gästade nämligen Ellen DeGeneres talkshow där Ellen bjöd Kris på en överraskning – oväntat dök Kourtney Kardashian upp med Kris Jenners sex barnbarn. När Kourtney slog sig ner i soffan fick hon direkt en fråga av Ellen som undrade var Kim var (som även hon skulle gästa talkshowen).

– Okej, så min mamma vet inte ens det här, men Kims surrogatmammas förlossning har satts igång. Så Kim är på sjukhuset nu, berättar Kourtney.

Kourtney passar också på att berätta att ingen annan vet, så hon ber publiken att hålla denna hemlighet.

Se klippet nedan!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!