Mamma

Kourtney Kardashian genomgick fem misslyckade IVF-försök

I ett nytt inlägg på Instagram öppnar Kourtney Kardashian upp om sina försök att bli gravid med hjälp av IVF: “Jag slutade efter att ha försökt under ett års tid”, skriver hon i sin story.

Foto: Instagram @kourtneykardash

Det var i november förra året som Kourtney Kardashian och Travis Barker välkomnade sin son Rocky Thirteen Barker. Innan sonen kom till världen var paret öppna med att det var svårt för dem att bli med barn. Nu avslöjar realitystjärnan mer om sin tuffa IVF-resa.

“Litade på Guds plan”

Under en frågestund på Instagram berättar Kourtney att hon och Travis genomgick inte mindre än fem IVF-försök innan de blev gravida med sonen:

“Jag slutade efter att ha försökt under ett års tid (5 misslyckade IVF-försök, 3 ägguttag)”, skriver hon. “Min kropp slappande av och jag satte min tillit till Guds plan. Många böner för vad det nu vad som var menat för oss”, skriver hon i sin story.

Kardashian poängterade i ett senare inlägg att graviditeten i slutändan skedde utan IVF:

“Jag vill vara supertydlig för det verkar som om mitt svar på IVF-frågan kan ha varit förvirrande … jag blev gravid på 100 % naturlig väg, INTE genom IVF … ett år efter att ha slutat med IVF, faktiskt. Genom Guds välsignelse, på Alla hjärtans dag.”

Förutom sonen Rocky har Kourtney tre barn med sitt ex Scott Disick. Travis har två barn med exet Shanna Moakler.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!