Mamma

Kourtney Kardashian och Travis Barkers bebislycka med sonen Rocky

I november välkomnade Kourtney Kardashian och Travis Barker sitt första gemensamma barn, sonen Rocky. Nu ger realitystjärnan sina fans en inblick i bebislyckan – och livet som nybliven mamma.

Foto: Instagram @kourtneykardash

Tidigare denna vecka delade Kourtney Kardashian med sig av en ögonblicksbild från livet som småbarnsmamma. I bilden syns Kardashian, iförd vit morgonrock, ömt hålla om sin lille son som nu är omkring tre månader gammal.

“Lycka”, skriver realitystjärnan i anslutning till inlägget.

Foto: Instagram @kulikulikkulik

Kardashian och hennes make, Travis Barker, välkomnade Rocky i november förra året och sedan dess har fansen fått några glimtar av familjens nytillskott på sociala medier. De första bilderna kom i december förra året och visar bland annat en svartklädd Travis ge sin son en puss.

Foto: Instagram @kourtneykardash

“Det viktigaste jobbet i världen”

Kourtney har även delat med sig av hur hennes vardag ser ut för tillfället. Eftersom tv-profilen inte är typen som slår dank har vi bland annat fått ta del av hur hon håller sig i form:

“Gör det viktigaste jobbet i världen… att vara mamma, hålla min bebis vid liv, amma på begäran innebär mycket kalorier med massor av näringsrik mat”, skrev hon nyligen i sin story på Instagram. “Tar mig tid att långsamt börja med att gå i uppförsbacke på löpbandet när jag kan, tillsammans med mina promenader utomhus med barnvagnen. Var snäll mot dig själv.”

Foto: Instagram @kourtneykardash

I ett annat inlägg delar tv-personligheten med sig av sin favoritdryck just nu: varm mandelmjölk med kanel, ett alternativ till kaffe då inte inte dricker koffein när hon ammar.

Rocky är Kourtneys fjärde barn: hon har sedan tidigare tre barn tillsammans med sitt ex Scott Disick. Även Travis har barn sedan ett tidigare förhållande: Landon, 20, och Alabama, 18, som han har tillsammans med sin före detta fru Shanna Moakler.

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!