Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mamma

Kourtney Kardashian utsatt för mom-shaming: “Låt Reign vara en pojke”

“Barnet fryser och du borde börja agera mamma till ditt stackars barn och klippa hans hår” – så lyder några av kommentarerna under ett inlägg på Kourtney Kardashians Instagram. Nu utsätts hon för mom-shaming för sin Instagrambild. 

kourtney-kardashianFoto: Getty images

Under lördagen postade realitystjärnan Kourtney Kardashian en bild på sin Instagram där hon sitter i en solstol och online-shoppar inför julen. Bredvid henne står hennes tre-åriga son, Reign Disick, vilket har skapat stora reaktioner i kommentarsfältet. “Du julhandlar samtidigt som din son står bredvid och fryser från att ha badat i poolen. Wow, snacka om narcissistisk”, kommenterar några av hennes följare. Men det är inte bara på grund av att detta som Kourtney Kardashian fått kritik. Bland kommentarerna finns även reaktioner på hur sonens hår ser ut.

“Snälla, klipp pojkens hår. Du gör ju det på Mason, jag förstår inte. Ledsen för att du inte fick en till flicka, men låt Reign vara en pojke”, skriver hennes följare.

Kourtney Kardashian väljer att inte kommentera följarnas mom-shaming, men hennes fans slår tillbaka mot de elaka kommentarerna och försvarar Kourtney Kardashian.

“Alla de kommentarer som säger att hon låter sitt barn frysa – om folk faktiskt såg handduken som ligger bakom hennes son så hade de förstått att hon inte låter Reign frysa” och “Reign är så söt! Jag älskar hans långa hår!”, skriver hennes fans i kommentarsfältet.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Christmas shopping

Ett inlägg delat av Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

 Källa: @kourtnaykardash

Hur söt är han inte, Reign?!

Källa: Glamour

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!