Mamma

Kourtney Kardshian öppnar upp om ultraljudet som räddade hennes barns liv

Efter en krävande IVF-resa väntar de äkta makarna Kourtney Kardashian och Travis Barker sitt första gemensamma barn. Nu öppnar Kourtney upp om den något turbulenta graviditeten.

Foto: Instagram @kourtneykardash

De som följer The Kardashians är väl medvetna om hur hårt Kourtney Kardashian och Travis Barker kämpade för att skaffa barn via IVF. I en intervju med Vogue berättar Kourtney om parets IVF-resa:

“Jag kände väldigt stor press att göra IVF. Det gick stick i stäv med min intuition, och jag kände mig inte helt förberedd på hur psykiskt och fysiskt krävande det är.”

Ironiskt nog var det på naturlig väg som realitystjärnan till slut blev med barn:

“Vi blev gravida på naturlig väg. Det var en obeskrivlig känsla. Chock, sen jätteglada, rädslan greppar tag i en, oro, men sen kom jag ihåg att vara tacksam”, berättar hon för magasinet.

Fick opereras akut

Graviditeten har inte varit helt händelselös – i september tvingades Kourtney genomgå en akut fosteroperation för att rädda sitt ofödda barn. Poosh-grundaren berättar att händelsen blev en ögonöppnare:

“Det var otroligt skrämmande. Efteråt fick jag reda på att försäkringar oftast bara täcker två ultraljud när du är gravid, jag hade ingen aning om det. Jag har alltid haft turen att göra mer än det försäkringar täcker, och det var ett av de ultraljuden som räddade mitt barns liv.”

Nu när det snart är dags för förlossning har Kourtney bara ett mål: att hålla sig lugn.

“Jag har äntligen lyckats släppa den rädsla och oro som alla andra ingjutit i oss på grund av den här graviditeten. Jag är redo att åka in, föda barnet, och ha den erfarenhet som det är meningen att vi ska ha.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!