Mamma

Krissy från Love is Blind: “Väldigt orolig för förlossningen”

Nyligen kom beskedet att ännu ett par från den svenska upplagan av Love is Blind ska få barn. Denna gång är det Krissy och Rasmus Hedenstedt som ska bli föräldrar, en nyhet som de meddelade på Instagram i början av juni. Nu berättar Krissy om sina förhoppningar och farhågor i en stor intervju med Mama.

Foto: Instagram @krissystimeline

Det var när Krissy (som tidigare hette Krisse-ly) Hedenstedt, känd från Love is Blind: Sverige, intervjuades i Mama som realityprofilen berättade om sina känslor kring den stundande förlossningen.

“Förtränger det”

I intervjun berättar Krissy att hon är “överexalterad” över tanken på att bli förälder, men att hon också har sina farhågor inför att föda barn:

“Jag känner mig väldigt orolig för förlossningen. Just nu när det är sex månader kvar till beräknad förlossning förtränger jag det lite då det än så länge känns långt borta, men jag vet att jag inte kan ignorera ämnet länge till då tiden går otroligt fort”, säger hon.

Krissy berättar vidare att det inte är “uteslutet med ett planerat kejsarsnitt”, just på grund av att hon har “mycket rädslor” kopplade till förlossningen. Hon tillägger dock att hon “behöver läsa på lite mer i ämnet innan jag kan ta ett beslut som blir bra för både mig och bebisen”.

Hon understryker även det faktum att det hela borde gå bra, rent statistiskt sett:

“Jag är rädd för komplikationer som kan ske vid förlossningen och hur min kropp klarar av utmaningen, men jag är helt säker på att det kommer att ordna sig. Man får inte drunkna i katastroftankar heller. Det är viktigt att påminna sig om att en stor majoritet av förlossningar går ju faktiskt hur bra som helst, utan större komplikationer.”

Trots rädslan är Krissy inte främmande för tanken på fler barn – hon berättar att paret gärna vill ha ett andra barn relativt snart, så att deras förstfödda “slipper växa upp ensam”. Därefter är det inte uteslutet att skaffa ännu ett syskon, särskilt om de två första har samma kön:

“[Då] försöker vi nog en sista gång till, får vi en pojke och en flicka direkt så känner vi nog oss ganska nöjda!”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!