Mamma

Kylie Jenner avslöjar namnet på nyfödda sonen

Efter en veckas vilda spekulationer på sociala medier avslöjade Kylie Jenner nyfödda sonens namn på Instagram Stories. Kylie och pojkvännen rapparen Jacques Websters (känd under artistnamnet Travis Scott) son föddes 2 februari i år, vilket Kylie meddelade i ett Instagraminlägg i söndags – och nu avslöjar hon att pojken skall heta Wolf Webster.

Foto: Instagram @kyliejenner

Stormi Webster

Kylie Jenner och Travis Scott har dejtat till och från sedan 2017 och Wolf är deras andra barn tillsammans. De har sedan tidigare dottern Stormi Webster som föddes 1 februari 2018.

Foto: Instagram @kyliejenner

Wolf Webster

Det har varit mycket spekulationer på sociala medier om vad pojken skulle heta efter att Kylie Jenner och Travis Scott välkomnade sin son den 2 februari, dagen efter de firade storasyster Stormis 4-årsdag!

Kris Jenner, Kylies mamma skrev ”Angel pie” i kommentarsfältet och Kylies halvsyster Kim Kardashian postade en ängel-emoji, så fansen var därför säkra på att pojken skulle heta just Angel. Men igår avslöjade Kylie Jenner hans namn på Instagram: Wolf Webster.

Wolf är ett tyskt namn och betyder ”resande varg”. Enligt nameberry.com är Wolf ibland en förkortning av det längre namnet Wolfgang. En annan version av samma namn är Wolfie.

Stormi och Wolfie passar ju så fint ihop!

Källa: Insider, Daily Mail

Foto: Instagram @kyliejenner

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!