Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mamma

Kylie Jenner har fått barn och hon berättar det med världens sötaste film

Det har länge spekulerats att Kylie Jenner är gravid, men ingen i familjen har velat bekräfta ryktena. Nu har vi fått tidernas bekräftelse då vi nåtts av nyheten Kylie har fött ett barn – och hon berättar det för världen med ett superfint Instagram-inlägg och världens sötaste film!

Foto: REX/John Salangsang

Kylie Jenner har under en lång tid hållit sig undan strålkastarljuset och ryktena kring att hon var gravid spreds. Vi har alla väntat spänt på att det skulle bekräftas att det var ännu en familjemedlem på väg. Nu behöver vi dock inte vänta längre! Kylie la igår upp en bild på sin Instagram där hon berättade att hon den 1 februari fått en liten flicka! Hon berättade också om graviditeten och varför hon hållit den hemlig.

“Jag är ledsen att jag varit så hemlighetsfull om alla antaganden. Jag förstår att ni är vana vid att jag låter er vara med på alla mina resor. Min graviditet var något som jag valde att inte dela med världen. Jag visste att jag själv behövde förbereda mig för denna stora roll i livet på det mest positiva, stressfria och hälsosamma sätt jag visste. Det var inte något ‘där fick ni’ eller något stort avslöjande jag hade planerat. Jag visste att mitt barn skulle känna av all stress och alla känslor, så jag valde att göra det där på detta sätt för mitt lilla liv och vår lycka.

Graviditeten har varit den mest underbara, mäktiga och livsomvälvande upplevelse jag har upplevt i hela mitt liv och jag kommer faktiskt att sakna det. Jag uppskattar mina vänner och speciellt min familj för att de har hjälpt mig att göra detta speciella ögonblick så privat det gick. Min vackra och friska lilla flicka föddes den 1 februari och jag kunde bara inte vänta med att dela denna välsignelse. Jag har aldrig upplevt kärlek och lycka såhär så att jag kunde spricka. Tack för att ni förstår.”, skriver Kylie i inlägget.

 

♥️

Ett inlägg delat av Kylie (@kyliejenner)

Förutom denna fina text la Kylie även upp en film till sin nyfödda dotter på sin Youtube-kanal som visar vackra stunder hon haft i graviditeten tillsammans med pojkvännen Travis Scott. Kolla in den snyft-framkallande filmen här.

Källa: Elite Daily

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!