Mamma

Kylie Jenner och Travis Scott har fått sitt andra barn tillsammans

Nu har Kylie Jenner avslöjat på sociala medier att hon och partnern Travis Scott blivit föräldrar för andra gången. Ett blått hjärta under bilden skvallrar om att storasyster Stormi har fått en lillebror.

Foto: Instagram @kyliejenner

Det var natten till måndagen som Kylie Jenner offentliggjorde den glada nyheten att hon och Travis Scott har blivit föräldrar för andra gången. Nyheten meddelades via Instagram, där Jenner publicerade ett svartvitt foto av det som förefaller vara storasyster Stormis hand som håller i den nyfödda bebisens lilla hand.

Föddes den andra februari

Under bilden har Jenner skrivit 2/2/22, tillsammans med ett blått hjärta. Många tolkar det blå hjärtat som att Stormi har fått en lillebror, något som ytterligare förstärks av det faktum att både Khloé och Kim Kardashian har kommenterat bilden med blå hjärtan.

Sedan bilden postades har gratulationer från fans, vänner och familj strömmat in i kommentarsfältet. Kylies pappa, Caitlyn Jenner, tog tillfället i akt att gratulera den lilla familjen på sitt eget konto: “Jag älskar dig @kyliejenner, skriver hon i en story.

Stormig relation

Sedan dottern Stormis ankomst för fyra år sedan har Jenner och Scotts förhållande varit långt ifrån problemfritt – paret har haft en av- och på relation under flera år. Men i augusti 2021 ryktades det att Kylie var gravid igen, ett rykte som bekräftades i september då Kylie delade en video på Instagram. 

Paret har ännu inte avslöjat vilket namn lillebror kommer att få, däremot har källor som pratat med TMZ sagt att Kylie mådde bra efter förlossningen och att Stormi ska ha varit “upprymd” över att ha fått ett lillasyskon.

Foto: Instagram @kyliejenner

Har hållit låg profil sedan tragedin på Astro World

Kylie har hållit en låg profil på sociala medier på senare tid. Bland annat ska hennes babyshower den 15:e december enligt uppgifter ha varit en nedtonad historia, med endast nära vänner och familj närvarande.

Den låga profilen beror sannolikt på partnern Travis Scotts ökända Astro World-konsert i november förra året, där 10 personer miste livet – däribland en nioårig pojke.

Källa: Dailymail

Foto: Instagram @kyliejenner

Nästa bild

Foto: Instagram @kyliejenner

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!