Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mamma

Kylie Jenners bild slår nytt instagramrekord – nu berättar hon om mammalivet med Stormi

Kylie Jenners babynyhet tar världen med storm. Nu har den senaste inlägget på dottern Stormi Webster blivit den mest gillade instagram-bilden och Kylie berättar äntligen om det nya mammalivet på Twitter.

kyliejenner-stormiwebsterFoto: Instagram/@kyliejenner

Det var när ett fan på Twitter frågade hur Kylie Jenners barn mår som världen fick respons på hur Kylies mammaliv går. I ett Twitter-inlägg skriver Kylie: “Hon mår bra, stirrar på henne hela dagarna. “Hon ser ut precis som mig när jag var liten”

Beyoncé som förra året avslöjade sina babynyheter med en instagrambild tog priset som den mest populära bilden med över 11 miljoner likes. Kylie Jenner väntade nästan i en vecka innan en bild på hennes dotter lades ut – och nu har den slagit rekord. Antagligen för att hon dessutom har hållit sin graviditet hemlig. På bilden ses Stormi Webster hålla ett fast grepp om sin mammas hand. Och hör och häpna – instagrambilden har nu över 17 miljoner likes!

stormi webster ??

Ett inlägg delat av Kylie (@kyliejenner)

Källa: Cosmopolitan

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!