Mamma

Lisa Borg är gravid: “Stor glädje”

Efter att ha delat med sig av sina svårigheter att bli med barn väntar influencerparet Lisa och Henrik Borg nu smått! “Det är ett naturligt steg att dela detta i realtid även om framtiden är oviss”, skriver de på Instagram.

Foto: Instagram @lisaborg

Lisa och Henrik Borg har berättat öppet om sin IVF-resa på YouTube – och nu avslöjar de äkta makarna att de ska bli föräldrar!

“Ett naturligt steg”

Det var under söndagen som influencerparet Lisa och Henrik Borg offentliggjorde den glada nyheten att de väntar barn, detta efter två försök med IVF.

I ett inlägg på Instagram berättar paret att graviditeten ännu är i ett tidigt skede:

“Det är med stor glädje (och lite rädsla) vi berättar att vi tagit ett positivt graviditetstest i vecka 5. Normalt sett brukar inte folk berätta så här tidigt för att det är så stor risk (10-20%) för missfall när man gör IVF. Men eftersom vi valt att ta med er på denna IVF-resa från början till slut så är det ett naturligt steg att dela detta i realtid även om framtiden är oviss”, skriver de. “Tack för ert stöd och för att ni finns. Detta trygga rum som vi skapat betyder allt för oss.”

Lisa har tidigare berättat för Aftonbladet om anledningen till att hon vill vara öppen om sina svårigheter att bli med barn:

“Jag förstår att vissa känner skam och att man kan uppleva att det är något fel på ens kvinnlighet. Under min uppväxt såg jag hur min mamma kämpade för att bli gravid, hon fick två missfall och gjorde också Ivf-behandlingar. Det är en stor anledning till att jag vill vara så öppen med min egen resa och hjälpa andra att normalisera det, så som min mamma hjälpt mig”, sa hon till tidningen i våras.

Ett stort grattis från oss på Metro Mode!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!