Mamma

“Love is Blind”-paret Bliss Poureetezadi-Goytowski och Zach Goytowski väntar barn

Världens första Love is Blind-bebis är på väg! Bliss Poureetezadi-Goytowski och Zack Goytowski från programmets fjärde säsong väntar smått, det skriver People.

Foto: Netflix

Bliss Poureetezadi-Goytowski och Zack Goytowski var ett av de par som fann kärleken i säsong fyra av Love is Blind – programmet där deltagarna inte får se varandra när de dejtar, utan lär känna varandra på avstånd då de befinner sig i separata rum under hela dejtingprocessen.

“Väldigt lycklig”

Bliss och Zack är det första paret från Love is Blind att få barn ihop.

“Det är lite nervöst, men jag tycker också att det är så vackert”, säger Bliss till People. “Bebisar är mirakel och välsignelser, och jag tycker att vi har varit så öppna med att dela med oss av vår resa och vår relation, och detta är vår nästa stora vackra sak. Jag är väldigt lycklig och jag hoppas att det glädjer andra. Det har definitivt skänkt oss massor av glädje.”

“Jag blev otroligt glad”, berättar Zack om ögonblicket då han fick reda på att han skulle bli pappa. “Vi ville båda verkligen det här och kände oss verkligen välsignade som kunde få uppleva detta.”

Love is Blind säsong 5 finns nu att streama på Netflix.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!