Mamma

Malin Olsson om nedstämdheten efter graviditeten: “För mig blev det så starkt att jag blev likgiltig”

Programledaren Malin Olsson har tampats med nedstämdhet sedan graviditeten med dottern Blanka. Nu berättar hon om sina känslor i en intervju med Expressen.

malin-olssonFoto: Anders Wiklund/TT Instagram @malinolssonsvt

För två år sedan fick programledaren Malin Olsson dottern Blanka tillsammans med sambon Simon Peyron. Sedan dess har Malin Olsson gått igenom tuffa perioder då hon känt sig nedstämd och deprimerad. I en intervju med Expressen öppnar hon upp och berättar om sina upplevelser.

– Sedan jag fick barn har jag kommit underfund med att jag är mer känslig. Och det infaller en vecka innan mens. Jag är mer explosiv från insidan än vad jag varit tidigare. PMS har kanske de flesta kvinnor erfarenhet av, men för mig blev det så starkt att jag blev likgiltig och kände att nä, nu skiter jag i det här. Inte så pass att jag inte ville leva, men någon sorts depressionskänsla. Efter några dagar eller en vecka går det över. För mig har det varit skönt att kunna vara öppen med det, säger Malin Olsson till Expressen.

Hon berättar även om de svårigheter som hon och sambon haft i sin relation sedan de blev föräldrar. För dem har parterapi varit en räddning för att få ihop vardagen.

– Det har på ett sätt varit vår räddning. Att man pratar och är öppen om hur man har det. Och att man får hjälp med hur man kan tänka. För man är så trött hela tiden, det sliter så mycket på en själv och på den andra i relationen. Man är kanske inte alltid sitt bästa jag, den där härliga personen som man var en gång i tiden. Man måste kämpa lite mer för det nu.

Källa: Expressen

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!