Mamma

Måns Zelmerlöw har fått sitt andra barn med frun Ciara

Måns Zelmerlöw och hans hustru Ciara har under senare år drabbats av en rad missfall – men nu har paret välkomnat sitt andra barn, en liten son som kom till världen under tisdagsmorgonen.

Foto: Instagram @manszelmerlow

I början av april berättade Måns Zelmerlöw den glada nyheten att han och hustrun Ciara väntade barn. Måns var försiktigt optimistisk när han offentliggjorde graviditeten i våras.

“De senaste åren har varit fyllda av glädje men också sorg när livet inte har blivit det vi hade velat. Dags att få upp hoppet igen.  Vi håller alla tummar vi har!”, skrev Zelmerlöw då på Instagram.

“Hade 3 missfall i följd”

Den sorg som Måns nämnde i inlägget var sannolikt en anspelning på de missfall som paret tidigare drabbats av. I en intervju med Mama tidigare i år berättade Ciara om hur upplevelserna påverkat hennes familj:

“Vi hade 3 missfall i följd, 2 av dem var fördröjda. Det var en väldigt traumatisk tid för oss alla, och vi tänker på de där änglabebisarna varje dag. Förhoppningsvis har det gjort oss starkare, och jag hoppas att vara öppen om våra erfarenheter kan hjälpa andra i en liknande sits att känna att de inte är ensamma. Kort sagt, ja visst är jag orolig. Jag gör mitt bästa för att ta en dag i taget och vara stolt över var vi är i dag”, sa hon i våras.

Berättar om bebislyckan på Instagram

Så under tisdagen kom beskedet att Måns och Ciara hade fått sitt andra barn: sonen Ossian Matteus Zelmerlöw.

Måns berättade om glädjen på Instagram, där han skrev att det hela hade varit “en resa”, samtidigt som han tackade vårdpersonalen på Universitetssjukhuset Lund. “Vi är evigt tacksamma”, skrev han.

Han passade även på att hylla sin hustru, som han kallar för “en legend”:

“Tack för att du gör mig till den gladaste mannen och pappan på hela planeten!”

Källa: Aftonbladet

Foto: Instagram @manszelmerlow

Nästa bild

Foto: Instagram @manszelmerlow

Nästa bild

Foto: Instagram @manszelmerlow

Nästa bild

Foto: Instagram @manszelmerlow

Nästa bild

Foto: Instagram @ciarajzelmerlow

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!