Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mamma

Måns Zelmerlöw ska bli pappa: “Liten hjälte på väg”

Måns Zelmerlöw och hans fästmö Ciara Jansson ska bli föräldrar. “Liten hjälte på väg”, skriver Måns Zelmerlöw på Instagram och fansen är redan i full gång med spekulationer gällande bebis(arna?).

mans-blir-pappa

Foto: Instagram/@manszelmerlow

Paret förlovade sig i juli i år under en semester i Kroatien och det är en ring från Efva Attling som pryder Ciaras finger. Nu har de båda offentliggjort att de ska ha barn tillsammans.

Ciara Jansson, 30, har en son sedan tidigare men det blir parets första gemensamma barn. På Instagram la de ut en bild när Måns bär Ciara på sin rygg och Ciara håller i ultraljusbilder. Båda ser så där härligt lyckliga ut och under bilden finns det mer än 2500 lyckoönskningar från fans och vänner. “Grattis till ett mirakel”, “Grattis, vilken julklapp!”, skriver fansen.

I kommentarsfältet har fansen även börjat spekulera kring om det verkligen bara är en bebis på väg och vad för kön det kan röra sig om.

“Jag tycker också det såg ut som tvillingar! Har själv tvillingar”, skriver någon.

En annan (översatt från engelska) tror sig redan nu veta könet: “Yaaay! Ser ut som en liten pojke utifrån bilderna, men jag är ingen läkare. Grattis!”.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!