Mamma

Margot Robbie är gravid

Allas vår favorit-Barbie Margot Robbie väntar sitt första barn, det rapporterar People.

Foto: Instagram @margotrobbieofficial

Det var under måndagen som People rapporterade att skådespelaren Margot Robbie väntar sitt första barn tillsammans med sin make, filmproducenten Tom Ackerley.

Enligt People har ett flertal källor bekräftat graviditeten, som offentliggjordes efter att Robbie fotograferats iförd en croppad t-shirt under en semester vid italienska Comosjön i helgen.

Träffades på jobbet

Robbie – som fick sitt genombrott i The Wolf of Wall Street och spelade huvudrollen i samt producerade fjolårets storfilm Barbie – har varit gift med Ackerley i nära på ett decennium.

Paret träffades i samband med en filminspelning 2013 och gifte sig i Australien 2016. Robbie har tidigare berättat för Vogue att hon betraktade sig själv som “den ultimata singeltjejen” när hon träffade sin blivande make:

“Vi var vänner så länge. Jag har alltid varit kär i honom, men jag tänkte, åh, han skulle aldrig älska mig tillbaka. Gör det inte konstigt, Margot. Var inte dum, berätta inte att du gillar honom. Och så hände det, och jag tänkte, självklart är vi tillsammans. Det här är så logiskt, på ett sätt som ingenting någonsin har varit logiskt förut.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!