Mamma

Marie Serneholt om tvillingförlossningen: “Så magiskt och omvälvande”

Natten till lördagen föddes Marie Serneholts två tvillingpojkar. Nu berättar hon om förlossningen och om den första tiden som mamma. “Jag är så tacksam att allt gick så otroligt bra”, skriver hon på bloggen.

Foto: Instagram/ @marieserneholt

Det var i fredags som Marie Serneholt och Fredric Palmqvist åkte in till SöS för igångsättning och under lördagsnatten fick de äntligen träffa sina efterlängtade söner. På Instagram delade hon den första bilden på de två nya familjemedlemmarna och nu berättar hon om förlossningen och om den nya tiden som tvåbarnsmamma – och det verkar redan nu vara fullt upp! “Det är ju en hel del att stå i eftersom de är två som ska sova, äta, bytas på och vara nöjda och helst ska de vara det samtidigt”, skriver hon.

Marie berättar att det blev en naturlig förlossning och säger att hon inte hade kunnat önska sig en bättre upplevelse: “Givetvis är en förlossning alltid en förlossning, men herregud så tacksam jag är att allt gick så otroligt bra”. Ut kom två starka killar som föddes med tio minuters mellanrum: “Och WOW! Vilken total lycka att äntligen få hålla dem båda i famnen. Obeskrivligt”, skriver hon på bloggen.

Totalt har det blivit 10 timmars sömn sedan barnen kom och Marie berättar att mammahjärtat svämmar över av kärlek till de små rackarna, “Vilka dagar det har varit! Det går inte att beskriva. Så magiskt och omvälvande på samma gång. Helt overkligt”.

Här är de två tvillingpojkarna iklädda i blått – så gulligt! Vi på Metro Mode skickar stora grattishälsningar till familjen!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

I just can’t get enough ?? By the way, the blog is finally updated (link in bio) ??

Ett inlägg delat av Marie Serneholt (@marieserneholt)

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!