Mamma

Melinda Jacobs om känslorna inför kommande bebisen

I april förra året meddelade familjehemsmamman Melinda Jacobs att hon och artisten Martin “E-type” Erikson hade blivit ett par. I slutet av augusti avslöjade paret att de väntade sitt första gemensamma barn. Nu berättar Melinda öppet om känslorna inför bebisen, som är beräknad att komma mycket snart.

Foto: Instagram @missmelinda_j

“Livets största under. I januari blir vi en till!” skrev E-type och Melinda Jacobs när de delade nyheten i slutet av sommaren. Martin Erikson har tidigare varit öppen om sin barnlängtan och sorgen över att det kanske inte skulle bli några. I sitt sommarprat öppnade han upp sig om just det, och sa att han sörjde de barn han aldrig fått.

Men nu väntar alltså paret sitt första gemensamma barn, som är beräknat att födas mycket snart. På Instagram skriver Melinda ärligt och öppet om tankarna kring den nya familjemedlemmen. “Ändå, så overkligt, så svårt att ta in. Om bara några dagar/veckor är vi en till. Jag vill att tiden ska rusa dit, fast ändå inte. Jag vill njuta av varje dag, ta till vara på den tid som är nu i förberedelse och väntan. Vila, vila. Snart vaknar en ny dag. Ljudet av stora och små barnfötter på knarrigt trägolv. Det är mitt bästa sätt att vakna”, skriver hon i inlägget.

Foto: Instagram @missmelinda_j

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!