Mamma

Metro Modes Jenny Sunding om gravidtröttheten: “Jag bakar ju faktiskt en liten unge här inne!”

Metro Mode-redaktionens fantastiska teamledare och spirit junkie Jenny Sunding bloggar nu äntligen på sajten! I bloggen inspirerar hon gravida och nyblivna mammor till ett hälsosammare liv genom att träna och delar bland annat med sig av sin spirituella resa. I ett inlägg berättar hon nu om den svåraccepterade känslan att vara “väldigt mycket tröttare” under graviditeten när en egentligen är en morgonpigg person. Känner du igen dig? Läs!

metro-mode-jenny-sundingFoto: Jenny Sunding

Metro Modes Jenny Sunding har alltid varit som piggast på morgonen och är inte den som tackar nej till tidiga träningspass eller jobb på morgonkvisten. Det är just därför hon nu under graviditeten har svårt att acceptera att hon inte längre hoppar upp ur sängen när alarmet ringer. Hon orkar inte lika mycket som hon gjort i vanliga fall – men har också insett att det inte är någonting fel med det.

– Men sen inser jag, när jag tar mitt förnuft till fånga, att det självklart inte är så konstigt. Det är inte konstigt att jag just nu är tröttare på morgonen, under dagen och på kvällen. Att jag inte orkar lika mycket som jag brukar i vanliga fall. Att kroppen känns annorlunda; att det sträcker, drar och spänner på ställen jag aldrig känt av förut. Jag bakar ju faktiskt en liten unge här inne!

Spana in blogg-inlägget för att fortsätta läsa om varför det inte är konstigt att vara trött under graviditeten (och vad Jenny tycker om återhämtning och vila!). Och missa inte hennes grymma rörlighetsövningar och DIY-tips på hur du enkelt fixar din egen version av spjälsängen från Ikea!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!