Mamma

Michaela Forni är gravid med sitt andra barn

Tidigare i veckan berättade Michaela Forni att hon är gravid med sitt andra barn. “Jag blir pirrig när jag tänker på det”, skriver hon i ett blogginlägg.

Foto: Instagram @michaelaforni

Det var i måndags som Michaela Forni berättade den glada nyheten att hon och hennes partner Damon Foroozesh väntar sitt andra barn tillsammans.

I ett blogginlägg berättar Forni – som sedan tidigare har sonen Dante, 3 år – att hon känner sig “pirrig” av förväntan:

“Jag är gravid och vi ska, om allt går som det ska, få ett lillasyskon till familjen i april nästa år. Jag är galet tacksam och ödmjuk inför den här upplevelsen. Kanske mest av allt förvånad över att längtan efter ett syskon kom till slut och nu blir jag pirrig när jag tänker på det”, skriver hon.

Var osäker på om hon ville ha fler barn

Att skaffa ytterligare ett barn har inte varit helt självklart för Forni. I podcasten Nu börjar livet! som hon driver tillsammans med Rebecca Stella berättar Michaela att hon misstänkt sig ha fertilitetsproblem och därför trodde att en andra graviditet skulle ta längre tid och kräva mer planering än för andra.

“Jag har ändå varit så tacksam för Dante, och kände också under ett ganska långt tag att jag inte ville ha fler barn”, berättar hon.

Men i takt med att sonen utvecklades och blev sin egen person växte en längtan efter ett lillasyskon:

“Dante är en människa som tänker och känner saker på ett annat sätt än ett litet barn gör. Det händer något med dem när de växer upp som är så fantastiskt att få vara en del av”, säger Forni.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!