Mamma

Mindy Kaling har fått en dotter: “Den bästa födelsedagspresenten”

Bebislycka! Mindy Kaling avslöjar nu att hon välkomnade sitt tredje barn – en liten flicka – tidigare i år. “Jag är så glad att jag bor på en plats där jag kunde göra detta själv, i min egen takt”, skriver Mindy på Instagram.

Foto: Instagram @mindykaling

Det var under måndagen som Mindy Kaling – skådespelerska, komiker, manusförfattare och producent – avslöjade att hon hade blivit mamma för tredje gången:

“I slutet av februari födde jag min dotter Anne. Hon är den bästa födelsedagspresenten jag någonsin kunnat föreställa mig. När det är svårt, när jag närmar mig cynism, är mina tre barn en sån stor påminnelse om den rena glädjen i mitt liv. Jag är så glad att jag bor på en plats där jag kunde göra detta själv, i min egen takt. Tack för alla gratulationer”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

I inlägget syns Kalings äldre barn – Katherine, 6, och Spencer, 3 – mysa tillsammans med sin lillasyster. På en annan bild visar Kaling upp gravidmagen, och i den tredje sitter hon i en sjukhussäng tillsammans med sina två äldsta barn.

Håller pappan hemlig

I kommentarsfältet gratuleras Kaling av sina kända vänner, däribland Reese Witherspoon, John Legend och Octavia Spencer.

Många följare har också reagerat på hur skicklig Kaling är på att hemlighålla sina graviditeter:

“Galet att du har chockat oss tre gånger med tre olika barn”, skriver en person.

En annan undrar: “Hur kan du vara så bra på att dölja dina graviditeter!??”

Kalings första graviditet avslöjades av E! Online 2017 och kallades då av en källa för “en oväntad överraskning”. Liksom med sina två äldre barn har Mindy valt att inte avslöja vem Annes pappa är.

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!