Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mamma

Mitt under otrohetsskandalen – Khloé Kardashian har blivit mamma till sin första dotter

Det har stormat rejält kring höggravida Khloé Kardashian de senaste dagarna, efter att en video läckt ut där hennes pojkvän Tristan Thompson ska ha varit otrogen. Men i dag är det fokus på parets gemensamma bebis, som enligt uppgifter ska ha sett dagens ljus i torsdags morse på ett sjukhus i Cleveland.

Foto: Instagram/@khloekardashian

Khloé har blivit mamma till en liten dotter som ska ha fötts runt 4-tiden i torsdags morse på ett sjukhus utanför Cleveland, skriver TMZ. Systrarna Kim och Kourtney, mamma Kris och Khloés bästa vän Malika fanns vid hennes sida under förlossningen – så även barnets pappa Tristan. Det är parets första gemensamma barn, och hon har fötts mitt i en minst sagt stormig tid. Tidigare i veckan läckte en film från i oktober där Tristan ska ha varit otrogen, när Khloé var gravid i tredje månaden. Och för bara fem dagar sedan sågs han med en annan kvinna på ett hotell i New York, och ryktena fortsatte att florera.

Trots allt som har hänt hoppas vi att Khloé och den lilla nyfödda får pusta ut i lugn och ro. Mamma Kris Jenner har twittrat om den stora nyheten – och vi ser fram emot kommande bilder på den lilla (när familjen är redo).

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!