Mamma

Molly Rustas har fått en liten flicka

Molly Rustas har välkomnat en liten dotter, det meddelar hon på Instagram. “Jag är så tacksam”, skriver influencern i inlägget.

Foto: Instagram @mollyrustas

Det var under tisdagen som influencern Molly Rustas, 29, meddelade sina 230 tusen följare på Instagram att hon hade fått en liten dotter:

“Min lilla Olivia. Jag är så tacksam och längtar efter att spendera resten av mitt liv med dig och din bror”, skriver hon i inlägget.

Kommentarsfältet är fullt av gratulationer från andra influencers, däribland Kenza, Rebecca Stella, och Alexandra Bring.

Andra barnet med före detta fästmannen

Detta är Rustas andra barn med före detta fästmannen Ross Andrew Paquette, 40 – de har sedan tidigare sonen Charlie, som föddes i april 2022, ihop.

I augusti 2023 berättade Rustas att hon och exet hade gått skilda vägar, och kort därefter avslöjade hon att de väntade barn tillsammans.

Att få barn tillsammans trots uppbrottet är något som Paquette tidigare har beskrivit som “komplicerat”:

“[J]ag tror att vi borde ha fokuserat mer på varandra och skapa den bästa familjen innan det här beslutet. Men självklart kommer vi att göra vårt bästa framåt”, sa han till Hänt förra året.

Enligt Expressen närvarade Paquette inte vid förlossningen. Tidningen har också fått en kommentar från den nyblivna tvåbarnsmamman, som skriver:

“Allt har gått jättebra och jag är så lycklig och tacksam.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!