Mamma

Naomi Campbell, 51, om dottern: Hon är inte adopterad

När supermodellen Naomi Campbell skaffade barn i femtioårsåldern var det nog många som gissade att detta hade skett genom adoption, men i en intervju berättar hon att detta inte är fallet. “Hon är mitt barn”, säger hon.

Foto: Steve Meisel

I maj förra året delade supermodellen Naomi Campbell, 51, med sig av den glada nyheten att hon hade blivit mamma. Campbell meddelade nyheten genom att lägga upp en numera borttagen bild på Instagram där hon höll sin nyfödda dotters små fötter i sin hand.

“Är inte adopterad”

På grund av Campbells ålder är det nog många som har antagit att barnet är adopterat, men i en intervju med brittiska Vogue berättar hon att dottern – som hon väljer att inte avslöja namnet på – är av hennes eget kött och blod:

“Hon är inte adopterad – hon är mitt barn”, säger Campbell till magasinet.

Anledningen till att Campbell är försiktig med vad hon avslöjar om dottern, som nu är nio månader, är att hon tänker berätta mer om henne i en bok som hon planerar att skriva.

Campbell delar dock med sig av att hon “alltid visste att hon skulle bli en mamma” och att hon ser moderskapet som en välsignelse:

“Jag kan räkna på ena handens fingrar hur många som visste att jag skulle ha henne. Men hon är den största välsignelsen jag någonsin kunde föreställa mig. Det är det bästa jag någonsin gjort.”

Källa: Vogue

Foto: Steve Meisel

Nästa bild

Foto: Steve Meisel

Nästa bild

Foto: Steve Meisel

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!