Mamma

Nicky Hilton Rotschild välkomnar sitt tredje barn

Modeikonen Nicky Hilton och hennes man James Rotschild har fått en son! “Vi är officiellt ett sällskap om 5” skrev Nicky Hilton på Instagram och delade en svart/vit bild på de stolta föräldrarna. “Välkommen till världen söta pojke. Mamma, pappa och storasystrar kunde inte vara mer förälskade.”

Foto: Instagram @nickyhilton

Gifte sig 2015

Nicky Hilton, 38, och James Rotschild ,37, förlovade sig i augusti 2014 och gifte sig i Kensington Palace, London i juli 2015. Paret har 2 barn tillsamman sedan tidigare; Lily-Grace Victoria, född juli 2016 och Theodora “Teddy” Marilyn, född december 2017.

Det var i januari som Nicky Hilton avslöjade att hon var gravid på Instagram. Hon delade en vacker bild på gravidmagen med texten “Alla goda ting är tre”.

5 juli delade Nicky Hilton en svart/vit bild på sig själv och maken och tillkännagav att paret äntligen välkomnat sitt tredje barn till världen.

”Vi är officiellt ett sällskap om fem. Välkommen till världen du fina pojke. Mamma, pappa och dina storasystrar kunde inte vara mer förälskade” skriver hon i inlägget.

Släkt och vänner gratulerade paret i kommentarsfältet!

Stort grattis till hela familjen önskar vi på Metro Mode!

Foto: Instagram @nickyhilton

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!