Mamma

Nicole Falciani om graviditeteten – berättar ärligt om känslorna inför “gender reveal”

I början av augusti meddelade influencern Nicole Falciani att hon och pojkvännen Adem Berisha väntar barn. I en ny video har hon öppnat upp om känslorna inför att ta reda på om paret ska få en pojke eller flicka, även om hon menade att det kunde väcka starka reaktioner hos hennes följare.

Foto: Instagram @nicolefalciani

Några veckor efter beskedet att paret väntar barn delade Nicole en “gender reveal”-video där hon berättade ärligt om känslorna inför det kommande barnet. Hon har tidigare berättat att hon varit orolig för missfall under graviditeten och i samband med att paret skulle ta reda på den kommande bebisens kön berättade hon att hon hoppades lite extra på att det skulle vara en flicka.

Blev tårögd av beskedet

I klippet säger hon bland annat, “Jag kommer inte att älska mitt barn mindre i januari eller något sånt. Jag kommer fortfarande älska mitt barn, såklart. Men min första känsla kommer vara lite besvikelse om det blir blå rök.” Hon säger också att hennes ärlighet kommer att leda till att hon kommer “få skit”.

Foto: Skärmdump YouTube

I videon räknar paret ner från tre och det avslöjas att det är just en flicka som paret har att vänta i januari. I videon berättar Nicole att hon blev tårögd av beskedet.

Grattis säger vi!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!