Mamma

Nicole Falciani väntar sitt första barn – berättar om tuffa starten på graviditeten

I helgen berättade Nicole Falciani den glada nyheten att hon väntar barn. Men graviditeten fick en tuff start med ihållande smärtor och krampattacker, det berättar influencern i en ny YouTube-video.

Foto: Instagram @nicolefalciani

I helgen släppte Nicole Falciani den glada nyheten att hon och hennes pojkvän Adem Berisha väntar smått. Influencern meddelade graviditeten med en gullig video på Instagram, och snart strömmade gratulationerna in från både följare och vänner.

Men det har inte varit en lätt start på graviditeten, det berättar Falciani i en YouTube-video. Tidigt i graviditeten drabbades hon av magont och krampattacker flera gånger om dagen. Smärtorna var så svåra att hon inte kunde stå upp och fick svårt att sova. Dessutom drabbades hon av både yrsel och illamående.

Drabbades av blödning i livmodern

I vecka sex gjordes ett ultraljud som avslöjade en blödning i livmodern, en trolig förklaring till varför Falciani hade mått så dåligt. Något foster eller hjärtljud – som man ibland kan se i vecka sex – syntes dock inte till.

Influencern berättar att gynekologen till en början misstänkte att hon hade fått missfall, men ett blodprov visade att halterna av graviditetshormonet HcG var normalt.

Vid nästa ultraljud syntes både foster och hjärtljud – och blödningen i livmodern var borta.

Foto: Skärmdump Youtube

“Varför det hände kommer jag nog aldrig få veta”, säger Falciani om blödningen. “Men nu mår bebisen och jag bra och det är det allra viktigaste.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!