Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mamma

Nour El Refai väntar barn tillsammans med Henrik Schyffert – berättar om svåra graviditeten

Komikerna Nour El Refai och Henrik Schyffert väntar sitt första barn. På Instagram berättar hon nu om den tuffa starten på graviditeten. 

På söndagskvällen publicerade Nour en bild på sin mage på Instagram med texten: “Presenterar stolt min femmånadersbula”. En bild som snabbt blev överröst av grattishälsningar och lyckönskningar.

I texten till bilden berättade hon även att graviditeten hittills, inte har varit så enkel. Hon har blivit drabbad av Hyperemesis, vilket är en svår form av illamående och kräkningar. Ett tillstånd som gjort att hon var tvungen att sjukskriva sig från teaterpjäsen ”Kung Lear”.

“Otroligt nog växer magen trots att jag kräkts så pass att jag blivit uttorkad och undernärd och är stammis på akuten för dropp. Hyperemesis är ett fruktansvärt sjukdomstillstånd men sen första ultraljudet och den svartvita bilden är jag vansinnigt förälskad i min bebis och det hjälper mig att orka även om jag kommer behöva va sjuk fram till förlossning”.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!