Mamma

Nu avslöjar Khloé Kardashian könet på sitt barn!

Det har pratats mycket om familjen Kardashian-Jenner och deras graviditeter på den senaste tiden. Både Kim Kardashian och Kylie Jenner har nyligen fått barn och Khloé Kardashian väntar sitt första. Efter en lång tids väntan har vi äntligen fått reda på vilket kön Khloés barn är! 

Foto: IBL/Kristin Callahan

Det var i det senaste avsnittet av familjens serie Keeping Up With the Kardashians som det stora avslöjandet kom. Kylie, som precis själv har fått barn, ville gärna vara den som gav Khloé beskedet. De kom därför överens om att Kylie skulle prata med läkaren och vara den som tog emot nyheten.

? Kyoto Khlo ? 8 Month Bump ?

Ett inlägg delat av Khloé (@khloekardashian)

Vi fick sedan se hur Khloé, Kim och Courtney åkte iväg på en utflykt till San Fransisco för att fördriva tiden i väntan på att Kylie skulle ringa dem med beskedet. Till allas stora glädje ringde hon upp för att berätta att det kommer komma en liten flicka i den närmaste framtiden.

För cirka två månader sen gick Khloé ut med att hon och pojkvännen Tristan Thompson väntar sitt första barn tillsammans. Paret har varit tillsammans sedan 2016 och enligt Khloé har nu hennes största dröm äntligen blivit verklighet.

Källa: Marie Claire

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!