Mamma

Ny säsong av bebispodden!

Nu finns den tredje säsongen av bebispodden tillgänglig för de allra minsta, en ljudlig pekbok som riktar sig till åldersgruppen 0-2 år.

Illustration: Charlotte Ramel

Bebispodden är en av barnradions mest efterfrågade poddar och tar upp sådant som små barn kan känna igen sig i. Programmen görs av musikern och skådespelaren Micaela Gustafsson och de två tidigare säsongerna har över 1,2 miljoner lyssningar sedan starten 2017.

Trudelutter och leka med ljud

Bebispodden är utvecklad tillsammans med bebisar och testad på bland annat förskolors småbarnsgrupper. “Vi på Barnradion är både glada och stolta över det fina mottagande vår satsning för de allra yngsta har fått. En podd för bebisar är ju något helt unikt – och om man får tro lyssningssiffrorna är det också något som många har letat efter, både hemma och på förskolan. Därför känns det väldigt roligt att nu kunna släppa en ny säsong!” säger Barnradions samordnare Per Palmqvist.

Några teman från årets säsong är “Plipp plopp regn”, “Ridarida hoppigalopp” och “Kalaaaaas!” Skaparen Micaela Gustafsson tycker att det är roligt att podden har så många lyssnare och att hon fått möjlighet att göra ännu en säsong. “Att göra Bebispodden är som att stiga in i en sorts bubbla där jag helt kan gå loss på att skapa små trudelutter och leka med olika ljud. Och det är det bästa jag vet!” säger hon.

Lyssna på Bebispodden här!

Foto: Illustration: Charlotte Ramel

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!