Mamma

Nybliven mamma? – Här är alla gratissaker du kan få till din bebis

Det är mycket man behöver när man precis har fått en bebis – och mycket man inte behöver. Ett bra sätt att hitta i djungeln av bebisprylar kan vara att klicka hem någon eller flera av alla gratisboxar som finns tillgängliga för nyblivna föräldrar. Nedan tar vi en titt på vilka som finns!

Foto: Unsplash

Källa: vimedbarn.se

Gravidpaketet

Gravidpaketet

Innehåller värdecheckar och erbjudanden på produkter, både för dig som är gravid och på saker som är bra att ha hemma när barnet sedan är fött. Du får produkterna hemskickade förutsatt att du blir medlem hos “Allt för föräldrar.”

Beställ ditt gravidpaket här.

Nästa bild
Välkomstgåva Goboken

Välkomstgåva Goboken

I bokklubben Goboken matchar böckerna barnets ålder i takt med att barnet växer. Blir du medlem får du första paketet utan extra kostnad. Medlemsskapet är utan bindningstid och i ditt första paket får du bland annat en bok med en samling av rim, ramsor, sånger och historier för de allra minsta.

Skriv upp dig på Goboken här.

Nästa bild
Libero startbox

Libero startbox

Blir du medlem i Liberoklubben och registrerar din graviditet så dyker det, lagom till förlossningen, upp en kupong på mobilen som du visar upp på Ica Maxi stormarknad. Kupongen innebär en gratis startbox för dig och din bebis!

Anmäl dig till Liberoklubben här.

Nästa bild
Babybag

Babybag

Babybag finns på flera sjukhus, BB:s och MVC:s. De ger ett smakprov av det stora utbud som finns för nyblivna föräldrar. Fråga personalen på din vårdenhet.

Läs mer om Babybag här.

Nästa bild
Babyproffsen

Babyproffsen

Den kanske mest omtalade boxen är Babyproffsens. Du beställer din BabyBox på hemsidan nedan och hämtar sedan ut den i närmaste Babyproffs-butik. Totalt finns det tre olika boxar att beställa från BabyBox.se,  Babyproffsen, Lloyds apotek och BabyBox Original som skickas hem till dig.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!