Mamma

Paris Hilton lade upp bilder på sin bebis – då vällde hatet in

Paris Hilton ville dela med sig av några gulliga bilder på sin son Phoenix – men det skulle hon snart ångra. “Är han sjuk? Det är inte normalt”, skriver en person på Instagram.

Foto: Instagram @parishilton

Det var när Paris Hilton nyligen lade upp ett inlägg på Instagram där hon visade upp sin nio månader gamla son, Phoenix Barron, som kommentarsfältet snabbt fylldes av negativa kommentarer.

“Ser onaturligt ut”

“Min älskade ängelbebis Phoenix första besök i NYC”, har Hilton skrivit i anslutning till inlägget där hon poserar med sonen. På bilderna – tagna i det som förefaller vara ett lyxigt hotellrum i New York – är Hilton iförd en skimrande klänning i svart och silver, medan hennes son är iförd manchesterbyxor samt matchande t-shirt och skor från Burberry.

De till synes oförargliga bilderna har gett upphov till mängder av hatfyllda kommentarer, både gällande Phoenix utseende och Paris uppförande. Flera av kommentarerna handlar om bebisens huvud, som många tycks mena är oproportionerligt stort:

“Varför är hans huvud så stort? Är han sjuk? Det är inte normalt”, lyder en kommentar.

Ett flertal andra kommentarer handlar om hur Hilton håller sitt barn:

“Hon ser ut som om hon aldrig har hållit en bebis förut och försöker låtsas att hon har gjort det för bildens skull. Ser onaturligt och krystat ut”, skriver en person.

De många hatfulla kommentarerna har fått flera användare att reagera:

“Tänk dig att vara en vuxen människa och göra sig rolig på en bebis bekostnad … vilken sjuk värld vi lever i”, skriver en person.

“Hon var snäll nog att dela med sig av en bild på sin son. Jag förstår inte varför folk måste skoja om honom eller kommentera sättet som hon håller honom på”, skriver en annan.

Paris Hilton: “Han är fullt frisk”

Nu har Hilton själv gett svar på tal, detta efter att en TikTok-användare lyft de hatfulla kommentarerna i ett klipp på plattformen.

I kommentarsfältet påpekar Paris att det inte är något fel på Phoenix hälsa:

“Det finns sjuka människor i den här världen”, skriver hon. “Min ängel är fullt frisk. Och ja, självklart har han varit hos en läkare, han har bara en stor hjärna.”

Phoenix Barron är Paris Hilton och maken Carter Reums första gemensamma barn.

Foto: Instagram @parishilton

Nästa bild

Foto: Instagram @parishilton

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!