Mamma

Paris Hilton och Carter Reum välkomnar en dotter – och hennes namn är perfekt

Det verkar som om Paris Hilton och hennes make, Carter Reum, har blivit föräldrar för andra gången. “Tacksam för min lilla flicka”, skriver Hilton på Instagram.

Foto: Instagram @parishilton

Det var under fredagen som arvtagerskan Paris Hilton, 42, publicerade ett inlägg på Instagram som antydde att hon och maken Carter Reum, 42, har blivit föräldrar för andra gången.

“Tacksam för min lilla flicka”

Inlägget innehåller en bild på rosa bebiskläder, ett mjukisdjur och ett par hjärtformade solglasögon.

“Tacksam för min lilla flicka”, har Hilton skrivit i anslutning till inlägget – något som har fått många att anta att hon och Reum har välkomnat en dotter.

Gällande barnets namn tycks inlägget avslöja även detta: på den rosa tröjan står det “London” – onekligen det perfekta namnet på Paris Hiltons förstfödda dotter!

Hilton och Reum – som gifte sig i Bel Air 2021 – har sedan tidigare sonen Phoenix Barron tillsammans. I januari i år berättade Hilton om lyckan att ha blivit mamma:

“Det har alltid varit min dröm att bli mamma och jag är så glad att Carter och jag hittade varandra. Vi är så glada över att starta vår familj tillsammans och våra hjärtan exploderar av kärlek till vår pojke”, sa hon till People.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!