Mamma

Paris Hilton har blivit mamma – postar första bilden på sonen

Paris Hilton och maken Carter Reum har blivit föräldrar, det avslöjar stjärnan på Instagram med en söt bild på sonens lilla hand med bildtexten: “Du är redan mer älskad än ord kan beskriva!”

Foto: Instagram @parishilton

Under tisdagen offentliggjorde Paris Hilton den glada nyheten att hon och hennes make Carter Reum har blivit föräldrar. I ett uttalande till People berättar Hilton om familjelyckan:

”Det har alltid varit min dröm att bli mamma och jag är så glad att Carter och jag hittade varandra. Vi är så glada över att starta vår familj tillsammans och våra hjärtan exploderar av kärlek till vår pojke”, säger hon.

Välkomnade sonen genom surrogatmoderskap

Hilton och Reum har känt varandra i över 15 år, men på en Thanksgiving-träff 2019 övergick vänskapen i kärlek. De blev officiellt ett par i augusti 2020 och förlovade sig i februari 2021.

Samma år ställde paret till med bröllop på Hiltons gammelfarfars, Baron Hilton, herrgård i Bel Air. Festen pågick i tre dagar och kändisar som Emma Roberts, Bebe Rexha, Paula Abdul och Kim Kardashian stod på gästlistan.

Nyheten om att Paris fått barn kom som en överraskning för hennes fans eftersom hon dök upp på Miley Cyrus nyårsspecial för endast några veckor sedan och då inte föreföll vara gravid. Flera medier rapporterar nu att sonen har kommit till genom surrogatmoderskap.

I januari 2022 berättade Paris för Daily Pop att hon skulle vilja ha “två eller tre” barn med Carter och att hon längtade efter att bli mamma:

“Det är definitivt en av mina högsta prioriteringar”, sa hon då.

Källor: Daily mail, Sky

Foto: Instagram @parishilton

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!