Mamma

Paris Hilton om sonen Phoenix: “Smälter mitt hjärta”

Paris Hilton är en stolt mamma! Nyligen delade tv-personligheten och entreprenören med sig av ett klipp med sonen Phoenix på sociala medier – och avslöjade att han redan håller på att lära sig ett av hennes favorituttryck.

Foto: Instagram @parishilton

Det var under tisdagen som Paris Hilton, 43, gav sina fans en inblick i livet som småbarnsförälder med hjälp av en gullig video på TikTok.

“Bebis P på väg. Hans lilla skratt och leende smälter mitt hjärta”, skrev hon i anslutning till inlägget.

Visar upp sonen på Instagram

I klippet syns Hiltons fjorton månader gamla son, Phoenix Barron, på upptäcksfärd i sitt storslagna hem.

“Vad skrattar du åt? Var är du på väg”, frågar arvtagerskan innan hon zoomar in på sonens jacka där hans namn står skrivet över ryggen.

I videon syns Phoenix krypa över en matta med ordet “sliver”, något som får Hilton att skratta. “Sliver” är nämligen ett uttryck som hon själv myntade i sitt matlagningsprogram Cooking With Paris, som hade premiär på Netflix 2021:

“‘Sliving’ uppfanns när jag var på en Halloween-fest förra året, och jag var så exalterad att ‘sliving’ bara kom ut. Mina vänner sa typ, ‘Sliving’? och jag bara, ‘Åh shit'”, berättade hon för komikern Nikki Glaser i det tredje avsnittet.

Hon förklarade sedan att uttrycket betydde “living your best life” (ung. “leva sitt bästa liv”) med “‘slaying’ och ‘killing it’ i ett ord”.

Phoenix är Hilton och maken Carter Reums, 43, första barn. De har även dottern London Marilyn tillsammans – hon föddes i november 2023, enligt Page Six.

@parishilton

Baby P is on the move👶🏼💞 His little laugh and smile melt my heart🥹

♬ L.Boccherini, Minuet from String Quartet No.5 in F major – AllMusicGallery

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!