Mamma

Influencern Rebecca Stella är gravid – Efter flera års kamp

Influencern Rebecca Stella berättade i somras att hon och maken Manny Dion kämpat under flera år för att få ett syskon till sonen Dion. I ett klipp på Instagram avslöjar hon nu att hon är gravid.

Foto: Instagram @rebecca_stella

I en video på Youtube i somras berättade Rebecca Stella om utmaningarna det inneburit att vilja skaffa ett andra barn. Kampen för ett syskon har inneburit sprutor, hormontabletter och inseminationer som misslyckats. I samband med den tuffa tiden skrev influencern i ett meddelande till Aftonbladet att det var nervöst att dela med sig av utmaningarna, men att hon också tänkte på alla de kvinnor som gått igenom samma sak. “Även fast det är läskigt och nervöst att dela med sig av det absolut innersta, vet jag att jag måste göra det för alla de kvinnor som kämpar”, skrev hon då.

Under onsdagen delade hon dock med sig av ett glädjebesked med ett positivt graviditetstest. Klippet på instagram visade även ett ultraljud. I kommentarsfältet möts paret av mängder med gratulationer till graviditetsbeskedet.

Grattis önskar också vi på Metro Mode!

Foto: Instagram @rebecca_stella

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!