Mamma

Rebel Wilson har fått barn – via surrogat

Rebel Wilson har blivit mamma, det meddelade Pitch Perfect stjärnan tidigare idag på Instagram. Wilson delade en bild på dottern Royce Lilian och beskriver henne som ett vackert mirakel.

Foto: Instagram @rebelwilson

Den 42-åriga skådespelerskan överraskade sina Instagramföljare på måndagsmorgonen när hon avslöjade att hon blivit mamma!

“Så otroligt stolt att berätta om ankomsten av mitt första barn, Royce Lillian, född den senaste veckan via surrogat,” skrev Wilson i inläggets bildtext, tillsammans med en bild av den nyfödda. “Jag kan inte ens beskriva den kärlek jag har för henne.”

“Jag är evigt tacksam för alla som har varit inblandade, (ni vet vem ni är), det här har varit på väg under flera år”, tillade hon. “Men jag ville särskilt tacka min underbara surrogat som bar henne och födde henne med sådan nåd och omsorg. Tack för att du hjälpte mig att bilda min egen familj, det är en fantastisk gåva. Den BÄSTA presenten!!”

Öppnade upp om sin kamp med fertilitet

Förra året öppnade Wilson upp om sin kamp med fertilitet på Instagram och berättade för fansen att hon känner för kvinnor som också kämpar med att skaffa barn.

“Universum fungerar på mystiska sätt och ibland är allt inte vettigt”, sa hon då. “Men jag hoppas att det är ljus på väg att skina genom alla mörka moln.”

Wilson berättade för People i maj att hon gick ner i vikt 2020 i hopp om att bli mamma eftersom en fertilitetsläkare hade sagt till henne att hon skulle ha en bättre chans att skörda sina ägg om hon tappade några kilo.

“Jag tänkte “Åh gud, den här killen är så oförskämd.” Han hade rätt. Jag bar på en hel del övervikt. Det är nästan som att jag inte tänkt på mina egna behov. Jag tänkte på ett framtida barns behov som verkligen inspirerade mig att bli friskare, sa hon till sajten.

Foto: Instagram @rebelwilson

Nästa bild

Foto: Instagram @rebelwilson

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!