Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mamma

Så underlättar du för andra mammor – här är Camilla Läckbergs bästa tips

Livet som mamma är inte alltid enkelt. “Det här mina vänner är en ärlig bild av bebistiden” – så skriver Camilla Läckberg på Instagram. Nu berättar deckardrottningen om hur man kan underlätta för andra mammor. Här är hennes fem bästa tips!

Foto: Instagram/ @lackberg

Hon är mamma till fyra barn och har en strålande karriär – Sveriges författardrottning Camilla Läckberg slutar aldrig imponera. Hos kändismammorna ser vi ofta mycket lyx och glamour, men Camilla Läckberg visar även upp den riktiga vardagen. På Instagram delar hon nu en bild som beskriver mammalivet precis som det är och ger sina bästa tips för att underlätta för alla mammor.

1. Ge fan i att skriva elakheter på nätet, ”Don’t be a cow”.

2. Fråga hur läget är PÅ RIKTIGT. Ta inte ett ”ohh det är sååå härligt ju!” – om du samtidigt ser vildögd desperation i ögonen.

3. Hjälp till. Erbjud dig gå en tur med vagnen. Ställ mat utanför dörren […] Låt föräldrarna äta på restaurang ihop medan du går runt i kvarteret med bebisen, osv osv osv. Bär bebis så mamman får fika, gå på toa, ta en dusch, utan att ha en levande varelse i händerna. Osv osv osv…

4. Skit i att komma med pekpinnar. Svälj kommentarer som ”Du vet du måste amma om du inte vill ditt barn ska få allergier va?”. Alternativt säg dylika saker tyst i en burk, sätt på locket och släng sen burken.

5. Beröm, peppa, tala om vilken fantastisk mamma hon är. Mycket. Ofta.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Det här mina vänner är en ärlig bild av bebistiden. Charlie på denna bild. Och låt oss sätta lite verb i vad man kan göra för att hjälpa andra mammor: 1. Ge fan i att skriva elakheter på nätet, ”Don’t be a cow” 2. Fråga hur läget är PÅ RIKTIGT. Ta inte ett ”ohh det är sååå härligt ju!” – om du samtidigt ser vildögd desperation i ögonen. 3. Hjälp till. Erbjud dig gå en tur med vagnen. Ställ mat utanför dörren. (remember våra utbyten @bambi010 ?). Låt föräldrarna äta på restaurang ihop medan du går runt i kvarteret med bebisen, osv osv osv. Bär bebis så mamman får fika, gå på toa, ta en dusch, utan att ha en levande varelse i händerna. Osv osv osv… 4. Skit i att komma med pekpinnar. Svälj kommentarer som ”Du vet du måste amma om du inte vill ditt barn ska få allergier va?”. Alternativt säg dylika saker tyst i en burk, sätt på locket och släng sen burken. ? 5. Beröm, peppa, tala om vilken fantastisk mamma hon är. Mycket. Ofta. Sprid kärlek. Ok? ?? (Och japp jag har en reva på brallan i skrevet på den här bilden….. ????✌?)

Ett inlägg delat av Camilla Läckberg (@lackberg)

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!