Mamma

Se när Kenza överraskar Aleks med bebisbeskedet- så otroligt fint

Nyligen fick vi veta att bloggdrottningen Kenza Zouiten är gravid. På sin Youtube-kanal delar hon nu med sig av hur hon överraskade sin älskade Aleks Subosic med bebisbeskedet. 

Kenza-graviditet-avslojande Foto: @kenzas/Youtube

Det var en vecka sedan som Kenza Zouiten gick ut med att hon var gravid. Men resan dit var inte den enklaste, paret hade länge försökt bli föräldrar och efter många månaders försök tog de hjälp av läkare och experter. I en ny video på hennes Youtube-kanal berättar hon nu om hur hon tillslut fick reda på att hon hade blivit gravid naturligt, precis innan hon skulle påbörja den tredje IVF-behandlingen.

När Kenza plussade på stickan befann hon sig i Falkenberg. Bloggerskan skyndade då hem till Stockholm för att berätta för maken Aleks Subosic. Efter att ha lockat hem honom tidigare från jobbet då hon sagt att hon känt sig lite nere, var det äntligen dags att släppa den stora nyheten.

– Jag hade alltid haft den här drömmen om hur jag skulle överraska Aleks med ett positivt graviditetstest. Jag hade gjort så många negativa test under den här resan och jag gjorde de alltid ensam för att jag ville överraska honom, säger Kenza Zouiten i videon.

Tittarna får följa med på hela den magiska stunden, då Kenza gömt kameran i vardagsrummet. När Aleks väl kommer hem sätter sig paret i soffan och Kenza låtsas att hon har tatuerat sig, vilket i detta fall endast innebar färg från tuschpennor. Hon ber Aleks lyfta på hennes tröja var på han möts av texten ”TA-TA”, vilket betyder pappa på serbiska. Efter en liten stunds väntan tar hon sedan fram det positiva testet ur bakfickan och lyckan är total. Paret kramas och skrattar tillsammans innan de korkar upp en flaska alkoholfritt bubbel för att fira bebislyckan.

– Jag kan inte förstå att det här händer, det kommer verkligen ta ett tag innan jag kan landa i det här, säger hon.

Senare i videon överraskar paret även några vänner och familjemedlemmar. Reaktionerna är helt underbara och vi kan garantera att det är svårt att hålla tårarna tillbaka under det här klippet.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!