Mamma

Sienna Miller väntar barn med pojkvännen Oli Green

Sienna Miller och hennes pojkvän, modellen Oli Green, väntar barn. Enligt People avslöjades graviditeten när Miller nyligen fångades på bild under en solsemester på Ibiza.

Foto: Shutterstock

Det var när Sienna Miller nyligen befann sig på semester på Ibiza som nyheten om hennes graviditet offentliggjordes. I bilder från semestern syns Miller njuta av sol och bad iförd en brun bikini, med gravidmagen väl synlig.

Började dejta 2022

Rykten om att Miller och Green dejtade uppstod i februari 2022 då de sågs tillsammans i New York. Kort därefter bekräftade paret sin romans, och i mars samma år gjorde de sin röda mattan-debut. Deras gemensamma barn blir Millers andra: hon har sedan tidigare dottern Marlowe, 11 år, med skådespelaren Tom Sturridge.

I en intervju med brittiska Elle 2022 sa Miller att hon kände en stor press kring att skaffa barn, eller få fler barn, när hon var i 30-årsåldern:

“Biologin är väldigt grym mot kvinnor under det årtiondet”, sa skådespelerskan. “Sen fyllde jag 40 och fryste några ägg. Efter att ha varit väldigt fokuserad på att ha ett barn till tänker jag nu, om det händer så händer det. Den typen av existentiellt hot har skingrats.”

Foto: Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!