Mamma

Sofi Fahrman visar upp nyfödda sonen för första gången

Det var den 24 juni i år som Sofi Fahrman och maken Filip Engelbert meddelade att de välkomnat sin son till världen. ”Små fötter lämnar stora avtryck. För två veckor sedan kom vår kära son”, skrev Sofi Fahrman på Instagram. Nu visar hon upp honom på Instagram för första gången – och han är så söt!

Foto: Instagram @sofifahrman1

Modeprofilen Sofi Fahrman, 42, fick sitt andra barn, och det första tillsammans med maken Filip Engelbert, 51 i början av sommaren. På Instagram berättade hon då att förlossningen skett tidigare än beräknat.

Under torsdagen delade Sofi Fahrman ett inlägg på Instagram efter att ha tagit välförtjänt ledighet under sommaren. Sofi Fahrman skriver att familjen välkomnar vardagen med öppna armar. Samtidigt säger hon till sina följare att det varit en speciell sommar, att allt gått bra men att hon behöver få ta jobb, innehåll och instagram i sin egen takt.

Hon skriver också att hon inte kan ge många redovisande svar på alla frågor men att hon njuter av att ha blivit mamma igen, och ser fram emot allt som ligger framför dem.

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!