Mamma

Sofia Richie och Elliot Grainge väntar barn

Sofia Richie Grainge och Elliot Grainge ska bli föräldrar! I en intervju med Vogue berättar modellen hur det gick till när hon upptäckte att hon var gravid – och avslöjar könet på sitt och makens första barn.

Foto: Instagram @sofiarichiegrainge

Det var under torsdagskvällen som Sofia Richie Grainge, 25, och hennes make Elliot Grainge, 30, offentliggjorde den glada nyheten att de väntar sitt första barn tillsammans,

“Trodde att det var jetlag”

De äkta makarna gifte sig i Frankrike förra våren och sedan dess har Sofia blivit en stilförebild för många, inte minst i samband med fjolårets quiet luxury-trend.

I en intervju med Vogue berättar Sofia att hon upptäckte graviditeten “väldigt, väldigt tidigt”:

“Jag var ungefär fyra veckor gravid, jag var i Milano på grund av modeveckan och jag skulle gå på Prada-visningen /…/ jag mådde jättedåligt men tänkte inte så mycket på det. Jag trodde det var jetlag”, säger hon till magasinet.

Richie berättar att hon bad sin make att köpa flera graviditetstest efter det första hon tog, bara för att vara på den säkra sidan. Medan de väntade på resultaten av dessa passade han på att försäkra henne om att allt skulle bli bra även om hon inte var gravid:

“Han är en så gullig kille, han vill alltid skydda mina känslor och förväntningar, så han sa typ: ‘Om de här är negativa, var inte ledsen. Vår tid kommer’. När han vände på alla tre testen samtidigt var alla positiva”, säger hon.

Sofia avslöjade även att hon och maken väntar en liten flicka som beräknas födas i början av sommaren.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!