Mamma

Sofia Richie har blivit mamma

Sofia Richie Grainge och hennes make Elliot Grainge har blivit föräldrar, det berättar modellen på Instagram: “Den bästa dagen i mitt liv”, skriver hon i inlägget.

Foto: Instagram @sofiagrainge

Det var under helgen som Sofia Richie Grainge släppte den glada nyheten att hon och maken Elliot Grainge har fått sitt första barn.

Foto: Instagram @sofiagrainge

Gratuleras av sina kända vänner

I ett inlägg på Instagram avslöjar Sofia namnet på dottern, som föddes den 20 maj:

“Eloise Samantha Grainge”, skriver hon och tillägger, “den bästa dagen i mitt liv.”

Inlägget – som innehåller en svartvit bild på dotterns små fötter – gav snabbt upphov till otaliga gratulationer från vänner och fans:

“Herregud vilket namn!! Så glad för er skull”, skriver Lily Collins.

Hailey Bieber, Kylie Jenner, Emily Ratajkowski och Elsa Hosk är några av de andra kändisar som har passat på att gratta de nyblivna föräldrarna.

Avslöjade graviditeten i vintras

Sofias graviditet offentliggjordes i januari. I en intervju med Vogue berättade Richie Grainge att hon först trott att det illamående hon känt i början av graviditeten berodde på att hon var jetlaggad. För att vara på den säkra sidan köpte hon och maken därför flera graviditetstest:

“Han är en så gullig kille, han vill alltid skydda mina känslor och förväntningar, så han sa typ: ‘Om de här är negativa, var inte ledsen. Vår tid kommer’. När han vände på alla tre testen samtidigt var alla positiva”, sa hon.

Sofia och Elliot gifte sig i Frankrike förra våren.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!