Mamma

Sophia Anderberg har blivit mamma igen – till en son

Metro Modes tidigare bloggare Sophia Anderberg har blivit mamma igen. Hon har tidigare delat med sig av tankar kring mammakroppen och tips om hur man gör för att älska den, precis som den förtjänar!

Foto: Instagram @fiaanderberg

Sophia Anderberg har nu blivit mamma till en son, hon födde sitt första barn i början av maj 2018 och reflekterade då kring hur man skulle göra för att vara stolt över sin kropp.

I samband med sin tidigare förlossning bloggade Sophia Anderberg mycket om hur hennes tankar utvecklats från att en gång ha varit ätstörda till att hon istället kunde känna sig stolt över sin kropp. Hon beskrev kvinnokroppen som något fantastiskt och starkt som inte förtjänade hat och delade då med sig tre tips till andra nyblivna mammor.

Sophia Anderbergs tips för att älska sin mammakropp:

1. Förstå hur cool kroppen är! Fatta hur cool kroppen är hörrni och när man väl fattar det går det liksom inte hata den.

2. Följ rätt personer på Instagram och sociala medier överlag. Se till att ha personer i flödet som får dig att må bra och som inspirerar dig. Så rensa om där finns personer som bidrar till negativa känslor hos dig och leta efter nya inspirationer att följa.

3. Njut av tiden som nybliven mamma! I vanlig ordning är tidningar och andra medier otroligt duktiga på att prata viktnedgång och kroppsförändring. ”Gå ner dina mammakilon på 4 veckor!” med mera. NEJ till det fina ni! Njut av livet och tiden, det är verkligen en tid som inte kommer tillbaka. Njut av livet som nybliven mamma istället och återigen, kroppen är ascool.

Foto: Instagram @fiaanderberg

Nästa bild

Foto: Instagram @fiaanderberg

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!