Mamma

Sophia Anderbergs bästa tips för att älska sin mammakropp

För 3 år sedan blev Sophia Anderberg mamma, och delade med sig av sina bästa tips på hur man ska börja älska sin mammakropp, precis som den är. Ta del av hennes tips här!

Foto: fiian.metromode.se 

Metro Modes tidigare bloggare Sophia Anderberg födde sitt första barn i början av maj 2018, och reflekterade kring mammakroppen och hur hennes tankar utvecklats från att en gång ha varit ätstörda, till att istället känna sig stolt över sin kropp.

“Rädslan för att vilja vrålträna och vrålsvälta min kropp efter förlossningen kom aldrig, istället har jag aldrig känt mig mer lycklig och stolt när jag ser mig själv i spegeln”, skrev hon då på sin blogg.

Hon beskriver en känsla av att kvinnokroppen är något fantastiskt och starkt som inte förtjänar något hat överhuvudtaget. Därför berikar Sophia sina läsare med några grymma tips för att kunna älska sin mammakropp, precis som den är.

Sophia Anderbergs tips för att älska sin mammakropp:

1. Förstå hur cool kroppen är! Fatta hur cool kroppen är hörrni och när man väl fattar det går det liksom inte hata den.

2. Följ rätt personer på Instagram och sociala medier överlag. Se till att ha personer i flödet som får dig att må bra och som inspirera dig. Så rensa om där finns personer som bidrar till negativa känslor hos dig och leta efter nya inspirationer att följa.

3. Njut av tiden som nybliven mamma! I vanlig ordning är tidningar och andra medier otroligt duktiga på att prata viktnedgång och kroppsförändring. ”Gå ner dina mammakilon på 4 veckor!” med mera. NEJ till det fina ni! Njut av livet och tiden, det är verkligen en tid som inte kommer tillbaka. Njut av livet som nybliven mamma istället och återigen, kroppen är ascool.

Källa: fiiaan.metromode.se 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!