Mamma

Stjärnorna vill normalisera amning – Hilary Duffs fina hyllning till Rachel McAdams powerbild

Hilary Duff hakar på bröstpumps-trenden och hyllar kollegan Rachel McAdams powerbild. Tänka sig att man kan vara så snygg i badmössa?

Hilary-duff-brostpump Foto: REX Features/ @hilaryduff

Rachel McAdams omslag för tidningen ”Girls girls girls” i december väckte stor uppmärksamhet då hon på bilden satt med en bröstpump på vardera bröst. Tillsammans med fotografen Claire Rothstein ville skådespelaren ta ställning i den viktiga mammafrågan och normalisera amning. Ett oroligt bra initiativ som uppskattades av många. Nu har även den nyblivna tvåbarnsmamman Hilary Duff valt att uppmärksamma powerbilden och gjort sin egna tolkning.

På Hilary Duffs Instagram postade hon nyligen en svartvit bild på sig själv där hon sitter i en liknande pose som McAdams. Runt axlarna har hon hängt en jacka och under den bär hon en uppknäppt skjorta. På bröstet håller Duff en bröstpump och har twistat till bilden med en badmössa på huvudet. Till den fantastiska bilden skriver stjärnan ”Gör jag det här rätt?”och inlägget verkar minst sagt uppskattats då flera tusentals har lämnat kommentarer. Vilken girlpower säger vi!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Am I doing this right? ?

Ett inlägg delat av Hilary Duff (@hilaryduff)

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!