Mamma

Supermodellen Naomi Campbell har blivit mamma vid 50

Den brittiska fotomodellen Naomi Campbell, 50, har blivit mamma för första gången! Hon avslöjar nyheten på sin Instagram med texten “En vacker liten välsignelse har valt mig att vara hennes mamma”.

Foto: Instagram @naomi

Det var under tisdagen som fotomodellen chockade sina Instagramföljare med den underbara nyheten att hon blivit mamma till en liten dotter! Till bilden på små bebisfötter skriver hon:

“Vackra lilla välsignelse som har valt mig att bli hennes mamma. En sådan ära att ha den här fina själen i mitt liv. Det finns inga ord som kan beskriva det livslånga bandet som jag nu delar med dig min ängel. Det finns ingen större kärlek”

Naomi taggade sin egen mamma Valerie Morris-Campbell i inlägget men avslöjade inga mer detaljer. Även mamman delade samma bild på sin Instagram med texten:

“Gratulerar till min dotter Naomi med födelsen av sin dotter, jag är otroligt glad eftersom jag har väntat väldigt länge på att bli mormor.”

Naomi sågs senast på catwalken för Michael Kors i april i år.

I skrivande stund har inlägget nästan 620 000 likes och kändisar som designern Marc Jacobs, Rita Ora och Vogues redaktör Edward Enninful har gratulerat henne.

Foto: Instagram @naomi

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!